Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Podezření na špatnou činnost jater

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li není možné, že bych mohla mít něco s játry. Už 6 let beru antikoncepci Logest a o víkendu jsem si vzala pervitin (který jsem rozpustila do džusu), ale přijde mi, že od té doby mám problém s játry. Všechny příznaky, které jsem pročítala na internetu nejspíše mám (ne úplně všechny, ale většinu). Rada bych podotkla, že tuto drogu jsem mela po druhé v životě a poprvé se mi nic takového nestalo. Začala jsem po dvou dnech od užití pervitinu brát kapky ostropestřce, udělala jsem si zelený čaj a snědla jsem grepfruit. Chtěla jsem se zeptat, zda-li by se mi mohly játra obnovit samy, kdybych něco dodržovala? Začala bych tento proces dřív, ale nejprve jsem svůj stav usuzovala tomu, že bych mohla být těhotná. Ale až dnes jsem začala cítit menší tlak vpravo pod zebry. Děkuji za jakoukoliv radu a odpověď.

Odpovědi na otázku

dobrý den antikoncepce jde asi asi ze všech léku nejvíc na játra otázka je jestli váš gynekolog dělá jednou za čas kontrolní odběry na jaterní testy?? že by jste měla problém s játry jen protože jsem si dala do džusu pervitin to se mi nezdá .. Nejlepší by bylo si zajít ke gynekologovi pro žádost na krevní odběry