Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Porucha s bludy

Dobry den, mamince byla diagnostikovana nemoc Porucha s bludy, nicmene odmita navstevovat doktorka. Lze tuto nemoc lecit pomoci nejake alternativni mediciny a dostat ji "pod kontrolu"? Predem dekuji za odpoved.

Odpovědi na otázku

Dobrý den, zdá se mi že část diagnózy chybí. Pokud máte nějaký výpis, tak se podívejte prosím ještě jednou, pokud to bylo pouze ústně, zavolejte lékaři/ce, u kterého maminka byla a znovu se optejte a při té příležosti se svěřte s nechutí vaší maminky se léčit. Pomocí alternatiních metod se žádnou chorobu "s bludy" nepokoušejte dostat pod kontrolu! I když v tuto chvíli nevím přesně o co se jedná, vypadá to, že vaše maminka potřebuje jednoznačně lékařskou péči a vy musíte zmobilizovat veškeré síly, aby se k ní dostala.