Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomenina zanártní - metatarzální - kosti

Dobrý den, syn (18 let)si při běhu v parku na ledu zlomil zanártní kost. V metatarsi s lehkou disl. Byla mu dána na 3 týdny plná sádra, potom bylo při kontrole zjištěno, že ještě není zhojeno a dána na další 2 týdny. Potom sádra sejmuta a po rentgenu ještě nebylo opět zhojeno, dána ortéza, nesmí na to stále stoupat, pouze s berlemi. Koupili jsme Wobenzyn, dologran, vit. D. Byla by dobrá např. léčba rázovou vlnou, nebo cokoliv pro dobré zhojení? Syn je fotbalista a fotbal je pro něho vším. Děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Vyzkoušet se dá určitě leccos, ať už se jedná o doplňky stravy nebo léčbu rázovou vlnou. Podle mě by bylo nejlepší kontaktovat fyzioterapeuta, aby vašemu synovi pomohl účinně rehabilitovat podle jeho aktuálních možností.