Syndrom iliotibiálního pruhu

autor: dobi.m 23.10.2011 16:23

Dobrý den, dle mýh úvah trpím syndromem iliotibiálního pruhu. Již půl roku se marně snažím léčit, jak masážemi, obklady, tak odpočinkem, ale stále marně. Po běžeckém tréninku nad 5 km se obtíže opět projeví. Jsem již trochu bezradný a zoufalý. Můžete prosím poradit, co dál. Mám navštívit ortopeda? Děkuji, Martin D.

Odpovědi na otázku

  • Jitka Veletová, studentka medicíny 25.10.2011 21:26
    Půl roku je dlouhá doba, stav by se měl díky protahování a masážím lepšit už po několika týdnech. Bylo by tedy vhodné navštívit ortopeda, případně rehabilitačního lékaře.

Adresář

Diskuze na téma Alternativní medicína

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • kings jone 27.04.2017 13:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete naléhavou a spolehlivou půjčku na zaplacení účtů, založení nového podniku, rozšiřování…

  • julie 27.04.2017 13:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Svědectví o tom, jak jsem dostal půjčku z MAY FIELD FINANCE, Jmenuji se julie anderson, jsem ze…

  • Moje maminka chodí s AE do lékárny Zelený anděl v Brně, paní lékárnice jí vždy poradí nějaké…

  • MR FRANKLIN 25.04.2017 15:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete nouzový úvěr na zaplacení dluhů nebo potřebujete úvěr na zlepšení svého podnikání?…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku