Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Jak na zahleněné průdušky

Dobrý den, během 4 měsíců mám už podruhé zahleněné průdušky. Teď je to horší než poprvé. Špatně se mi dýchá, v noci se budím obtížným dýcháním, hrčí to ve mě při dýchání, při pokusu vykašlat, ale nic nejde ven. Už se cítím velmi slabě. Mám astma a chronickou rýmu.

Odpovědi na otázku

Přímo na odkašlávání existují volně prodejné léky, tzv. expektorancia - mukolytika, která činí hlen méně hustý, aby se dal lépe vykašlat. Pokud se vám tyto obtíže opakují častěji, pak by bylo dobré zamyslet se, jestli to není komplexnější problém. Zvlášť pokud máte i další obtíže, které by s tímto mohly souviset - například pálení žáhy.