Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomenina zanartní kosti

Dobrý den, mám takový dotaz. Asi před měsícem mě spadlo železo na nohu je to zlomenina zanártní kosti diafysy III. a IV. bez dislokace. Asi 3 týdny jsem měl sádrovou dlahu až po koleno kvůli otoku. Poté mě dali sádru nad kotník tzv. botku. bez podpatku. Po 14 dnech na kontrole jsem byl na rtg a a zlomenina podle mě vypadala pořád stejně doktor řekl že to nemůžu poznat. A byl mě přidán velký podpatek a noha strašně z těžkla a na na nohu stejně nemůžu došlápnout bolí to. Ale hlavně mě od té doby začala ta zlomenina bolet. Píchá v ní a nebo pálí nebo je to dobře a hojí se to to nevím.. Myslím si jak s tou nohou hejbu tak jak je ve sádře trošku volná a těžká tak hejbnu i s těma kostma a nehojí se to a navíc s tím velkým podpatkem je ta sádra fakt těžká na to že je nad kotník. A koupil jsem si na hojení Femoralex. Nikdy jsem nic zlomenýho neměl a jestli budu ještě dlouho marodit nebudu se mít kam vrátit do práce dík za radu.

Odpovědi na otázku