Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Žlučníkový kamínek cholecystolithiasis

dobrý den, měla bych doat měla sem bolesti v břiše obje vil se mi záchvatová bolest do půl hodiny přešla,Druhý den sem šla k lékařce ta mě poslala na sono měla podezření,že mám zánět močových cest.Po laboratorních vyšetření a sonu sem zjistila,že mám akutní zánět vaječníků byla to bolest v podbřišku jako když nožem řeže.Je možné že outo bolestí se vaječníky prokazují? posléze mi znovu dělali ještě sono a našli mi kámen žlučníku bez cholecystidy diagnoza K802- žlučníkový kamínek 16*12mm u výtokové partie,ale žlučové cesty mám prý v pořádku.Vaječníky sem doléčila během dvou měsíců vše bylo v lednu.od té doby jsem v pořádku a nemám ani problémy se žlučníkem.Ikdyž pořád trvá lékař na tom abych šla na operaci,ale já žádné problémy nemám a občas mě pobolívá v břiše,ale to je z námahy.Nejím mastnou stravu a zhubla sem se i a cítím se fajn.Musím tedy podstupovat operaci? piji bylinkové čaje a beru extrakt černou ředkev.Stolici mám bez problémů, Děkuji za odpověd. Marcela 36l

Odpovědi na otázku