Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Alkohol

Dobry den mam dotaz muj pritel každý den pije,jsou to 2-3 litry vina,porad zvysuje na nas hlas,kdyz mu rikam at prestane s pitim zacne stim ze za to muzu ja přitom ja v tom vinu nevydim.na leceni nechce ze pry prestane sam a Antabus leky nechce ze se toho boji,slibuje to ze prestane uz rok.A nic,je to porad dokola uz si nevim rady,kazdy den jsou doma hadky kvůli tomu,poradte jak dal,jestli to snim radeji ukoncit nebo mam doufat ze prestane.Dekuji M.

Odpovědi na otázku

Jj dekuji za odpověď,asi si myslim taky ze vztah nejlepe ukoncit,zacina mi rozkazovat,krici atd. je to jen horsi.M.
Dobrý den, podle mého názoru sám nepřestane. V to rozhodně nedoufejte. Spíš to bude horší. Pokud není váš partner ochoten situaci řešit s odborníkem, tak raději vztah včas ukončete.