Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Genitální výtok

Dobrý den,prosím o radu...již několik let mě trápí bílý výtok a už třetí gynekolog mi řekl,že jsem zdravá a,že je to normální.Ale bojím se,že je to třeba zanedbaný zánět a nebudu mít děti.Kamarádka mě s tím straší.Prosím o radu,čím bych to mohla zmírnit,či zastavit?Někdo říká bílý jogurt,jogurtové kapsle...nevím co mám vyzkoušet.Když použiji výplachy,tak vydrží půl dne ale takhle to přeci nemůžu řešit.Děkuji za radu :-)

Odpovědi na otázku

Milá Martino, výtoky jsem střídavě řešila a neřešila x let. Byla jsem na ně fakt hodně náchylná. Časem jsem přišla na to, že se zhoršují, když zkonzumuji hodně sladkostí. A to jsem dělala taky hodně často:) No, ale zásadní obrat nastal, když kamarádka přišla s tím, že vyzkoušela čištění střev. Nadchlo se nás víc, a tak jsme se u jedné z nás sešly a prošly jsme kůrou společně, což bylo fajn. Kůra spočívá v tom, že se ohřeje voda na teplotu polévky (ne horká a ne studená) a dá se do ní sůl. Na 1 l vody 1 polévková lžíce. Pak se vypije sklenice a následuje série 4 konkrétních cviků. Takto se pokračuje - sklenice vody + cvičení - dokud se nenastartuje efekt, jako když se vypouští vana. To znamená, že se jde na "velkou" a protože střevo (tenké i tlusté) je už plné vody, tak to většinou "jede" dost rychle. Pak se zase pije, cvičí, běží..a to vše, časem pak klidně už i bez cvičení, se opakuje, dokud "výsledkem" není víceméně čistá voda. Tahle metoda pochází z jógy, což je asi tak všechno, co já osobně o józe vím:) Ale od té doby mám od výtoků absolutní klid. Jo, když zase ulítnu na cukru, tak pak ho chvilku mám (jen průhledný a nijak zvlášť neobtěžující), ale zmizí to samo. Princip tohoto čištění spočívá v tom, že se ze střev odplaví všechno, co tam klidně měsíce hnisá a třeba se to uhnízdilo v nějakém tom klku, takže to zkrátka nemůže ven. Není nic divného, když se takhle v zimě při této kůře objeví v záchodě pecka z melounu, který se sní v létě...Nutno ještě dodat, že po celé kůře následuje omezení v tom, co se může dalších 24 hodin jíst. Jde o to, aby se ve střevech opět rychle vytvořila správná mikroflóra. Pokud byste měla o vyzkoušení této metody opravdu zájem, můžu Vám eventuelně naskenovat a poslat materiály, které mám k dispozici. V tom případě mi pošlete Vaši e-mailovou adresu na tel.: 739699536. Renata