Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Výron kotníku

Dobrý den,chci se zeptat,jestli jednám správně...Před čtyřmi dny jsem si při tenise vyvrtnul kotník,myslel jsem si,že to nic nebude,ale nakonec,kvůli otekání celé spodní části nohy,jsem zašel k doktorovi...Po rentgenu mi bylo řečeno,že tam ,kde jsem si kotník vyvrtl je jen výron,ale na druhé straně je jen malé naštípnutí kotníku,které je pravděpodobně už z dřívějška(kotník jsem měl vyhozený už asi 6krát,tak před 8lety) po diskuzi jsem se dohodl s dok.,že nebudeme dávat sádru,ale pouze obinadlo,led a masti... Nicméně vnoha furt odtéká a potom zase otéká,stoupnu na ni pouze velmi opatrně a v noci to trochu bolí,přes den jen při nahrnutí krve dolů do kotníku...Trápí mě ale to,že mě vlastně nebolí kotník,ale dost krutě mě bolí a střílí bolest nad kotník do lýtka... Vlastně ho mám i tvrdé a nebýt masti a ledu,tak nic nepomáhá...Co dělat,nemůže to mít nějaké souvislosti a nemám raději zajít na sádru???Děkuji za odpověď

Odpovědi na otázku

Je třeba vyloučit žilní komplikace-trombozu. Pokud je lýtko tvrdé a má větší objem než na druhé straně je nutnost navštívit lékaře ihned, třeba jít i na LSPP.