Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Umele oplodneni

dobry den muzete mi poradit je mi 28 let podstoupila sem s byvalym pritelem inseminaci a jedno umele oplodneni ted mam jineho pritele a chtely bychom miminko ale zdravotni problem mam s myomem kdyz si necham odstranit nebude mozny oteotnet normalne mohla bych nastoupit na umele oplodneni s partnerem nebo li s anonimnim darcem spermatu nevite nikdo kolik to stoji anonimni darce a jaky sou proto podminky dekuji

Odpovědi na otázku

Takže opravuji, ještě jsem zjišťovala a opravdu pro možnost použití spermií od dárce není nutné manželství. Díky za postřeh!
Darované spermie mohou získat i ti, kteří nejsou v manželství. My jsme o tom byli poučeni v CAR Sellart Teplice i co se týká budoucího otcovství dítěte, protože to mého přítele samozřejmě zajímalo. Mají to vše uvedeno v těch jejich formulářích a taky nám zavolali právníka, který nám vše vysvětlil a ukázal nám to i v zákonech, které mluví o umělém oplodnění. .
Záleží na jednotlivých pracovištích. Máte pravdu, že 1000 korun je spíše horní hranice. Naproti tomu legislativní podmínka manželství příjemců spermatu od anonymního dárce je podle mě aktuální. Důvodem je fakt, že muž v tomto případě není biologickým otcem, což by mohlo mít důsledky pro fungování rodiny. Jestli je to správné, nebo ne a jak to funguje v praxi, to nemohu posoudit.
Nám spermiogram udělali v Teplicích ve Stellartu za 470,-Kč i s pohovorem s doktorem, který nám vše vysvětlil. Chtěli jsme jít také na inseminaci, ale protože má přítel špatný spermiogram, byl nám doporučen dárce spermií nebo umělé oplodnění s metodou ICSI,PICSI. Jo a není pravda, že dárce spermií je povolen pouze pro manželské páry. Mohou ho mít i páry nesezdané. My také nejsme manželé a nemáme s tím žádný problém.
Spermiogram provádí centra asistované reprodukce. Cena pro samoplátce se pohybuje okolo 1000 korun.
a muzete mi tedy poradit kde by pritelovi mohly udelat vysetreni a kolik to tak stoji praha dekuju
Indikace použití spermií od dárce je omezena na geneticky vázaná onemocnění a případy, kdy muž nevytváří spermie. Tato metoda je určena pouze pro manželské páry.