Flebitis a tromboflebitis jiných hlubokých cév

autor: tromboza 12.01.2012 19:03

Dobrý večer. V šestineělí jsem proělala Trombozu LDK byla mě do cévy implantován stent. Brala jsem warfarin rok ted už ne. Chtěla bych se optat zda po prodělání téhle nemoci bych se mohla nechat tetovat. Děkui za odpověd. Iva Vejtrubová

Odpovědi na otázku

  • Jitka Veletová, studentka medicíny 14.01.2012 21:59
    Problém by mohl nastat, pokud by v místě tetování vznikl zánět. Proto je důležité vybrat si salon s vysokým hygienickým standardem a také si hlavně dobře rozmyslet, jestli se bez tetování neobejdete - přece jen je to zásah do organismu.

Adresář

Diskuze na téma Alternativní medicína

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • kings jone 27.04.2017 13:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete naléhavou a spolehlivou půjčku na zaplacení účtů, založení nového podniku, rozšiřování…

  • julie 27.04.2017 13:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Svědectví o tom, jak jsem dostal půjčku z MAY FIELD FINANCE, Jmenuji se julie anderson, jsem ze…

  • Moje maminka chodí s AE do lékárny Zelený anděl v Brně, paní lékárnice jí vždy poradí nějaké…

  • MR FRANKLIN 25.04.2017 15:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete nouzový úvěr na zaplacení dluhů nebo potřebujete úvěr na zlepšení svého podnikání?…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku