Traumatická ruptura vazu zápěstí a karpu

autor: Anonymní dotaz 16.11.2011 20:11

Dobrý den, dne 21.4.2011 jsem prodělala operaci zápěstí - skafolunátní disociace levého zápěstí. Cituji ze zprávy: pacientka přijata k revizi lévého zápěstí kde potvrzena NMR ruptura SL ligamenta, k sutuře eventuelně déze. po operaci jsem měla zpevněný dvě kůstky dvouma drátkama. po 12 týdnech mi je vyndali...pak jse mměla rehabilitace a od té doby mě pořád křupe v zápěstí a přeskakuje mi a četla jsem na internetu že bych mohla mít přetrhaný vazy..mám se obrátit na doktora co mě operoval? Děkuji

Odpovědi na otázku


Adresář

Diskuze na téma Alternativní medicína

  • Pán Julius Becker 29.04.2017 14:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Ahoj Jsem pan Julius Becker.Důvěryhodný věřitelúvěru Potřebujete osobnínebo podnikatelský úvěr?P…

  • kings jone 27.04.2017 13:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete naléhavou a spolehlivou půjčku na zaplacení účtů, založení nového podniku, rozšiřování…

  • julie 27.04.2017 13:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Svědectví o tom, jak jsem dostal půjčku z MAY FIELD FINANCE, Jmenuji se julie anderson, jsem ze…

  • Moje maminka chodí s AE do lékárny Zelený anděl v Brně, paní lékárnice jí vždy poradí nějaké…

  • MR FRANKLIN 25.04.2017 15:04 Potřebujete naléhavou půjčku?

    Potřebujete nouzový úvěr na zaplacení dluhů nebo potřebujete úvěr na zlepšení svého podnikání?…

Píšeme jinde
  • Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Recept na živáňskou pečeni krok za krokem

    Živáňská pečeně je pokrm slovenské kuchyně, který má spoustu variant. Klasická příprava spočívá v kombinaci vepřového, jehněčího a hovězího masa, které se napíchá na jehlu a pomalu rožní. Ne každý si může tuto přípravu dovolit, proto si dnes připravíme levnější živáňskou pečeni v troubě.

  • Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Recept na slaný špagetový koláč krok za krokem

    Vyzkoušejte tip na rychlý oběd či večeři. Špagetový koláč s balkánským sýrem, špenátovými lístky a čerstvými bylinkami dobře chutná, zasytí a není náročný na suroviny.



Zdravě.cz na Facebooku