Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zlomenina - spodiny očnice - fractura baseos orbitae

Dobrý den Asi pred dvoma mesiacmi som mal uraz pri ktorom som utrpel zlomeninu spodiny ocnice pri com sa mi do zlomeniny zasekol okohybny sval. Nasledkom toho som mal dvojite videnie. Bo som operovany,okohybny sval mi uvolnili a na miesto zlomeniny mi bola vlozena titanova sietka. Diplopia - cize dvojite videni mi zmizlo ale pri pohlade na dol ese stale pretrvava. Chcel bi som sa opytat ci to casom zmizne a videnie bude v poriadku, alebo treba vybrat titanovu sietku, proste ako mi vete poredit z Vasich skusenosti Dakujem

Odpovědi na otázku

K úpravě diplopie většinou dochází do několika dní, někdy však bohužel může v některých polohách oka přetrvávat. Pak se dá případně podle míry obtíží využít prizmatická korekce (speciální brýle).