Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Pocení rukou

dobrý den,je mi 16 let a zhruba rok mě trápí pocení rukou. Nevím co stím,bojím se podat někomu ruku. Potí se mi ikdyž mi není teplo.prosím poraďte co stím.děkuji

Odpovědi na otázku

Já mám právě zmíněnou iontoforézu, koupila sem jí na www.electroantiperspirant.com a od tý doby mam ruce i nohy suchý. Na ty ruce ti to určo zabere, jukni na to;-)
Nadměrné pocení může mít různé příčiny. Ovlivňují ho psychické i fyzické podněty. Snížit pocení lze různými postupy: lokální přípravky, ionotforéza, aplikace botulotoxinu...Asi by bylo nejlepší poradit se s dermatologem, kde by mohla být příčina vašeho problému a tedy jaké řešení by pro vás bylo ideální.