Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Střevní potíže

Už nekolik měsíců mám potíže které mi strpčují život a při představě že k mojím nemocem které již mám,/cukrovka M.Bechtěrev,nem.srdce.žalud.vředy vyšší tlak a ještě další mě jímá hrůza co mi asi je.Začalo to průjmem,to pak ustoupilo chozením na záchod tak 14 až 20 za den a pak pokračování i v noci.Občas se zadaří že třeba 3 dny je to normální ale pak ze mě nekontrovatelně jde pouze tuk,což zjistíte až když jdete na záchod.Není žádný tlak ani náznak nějaké potřeby.Nemám žádné bolesti břicha,nezvracím,hubnu mírně a mám pořád velký hlad.Začala jsem jíst 4 -6 stroužků česneku denně a pít tak 2 litry černého a malinového čaje.Taky mi klesl a mám docela dobrý cukr proti tomu před tím.Tak prosím o informaci jestli to někdo zažil aby poradil.Trvá to už 7 měsíců.A prostě na vyšetření střev já nedokážu jít.díky

Odpovědi na otázku

Bohužel vyštření u lékaře nejspíš bude nutné. Popisujete poměrně významné příznakysvědčící o poruše vstřebávání živin. Aby se váš stav zlepšil, je třeba najít příčinu těchto obtíží, nikoliv léčit příznaky.