Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zhoršené vidění pravým okem.

75 roků, prosím oční. Asi 1 rok se mně zhoršuje vidění pravého oka a okolí kolem oka mne pobolívá. Když se dívám levým okem na něco horizontálního, je to OK. Pravým okem ten horizont padá trochu do leva, cca 30°. Jako kdyby to oko chtělo chtělo otočit trochu do prava, aby to celkové vidění bylo t.zv. ve " fázi". Z toho důvodu špatné čtení, jsem objednaný na op. šedého zákalu. Vyřeší se to ? Vyšetření CT v souvislosti s vertigem je v pořádku, úměrně k věku, taktéž vyšetření krkavice. Užívám Sanganu, 1x denně. Moc děkuji za odpověď. RV UHD

Odpovědi na otázku

Operace šedého zákalu mívají velmi dobré výsledky, ke zlepšení zraku dochází u vysokého procenta pacientů.