Poradna - Alternativní medicína

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Dg.radikulopatie

Dobrý den, jsem po druhé operaci výhřezu L5/S1 sin, už rok budu v prac. neschopnosti a stále mám bolesti. Když dlouho sedím, stojím, dlouho chodím. Byla jsem znovu na magn.rezonanci a ta ukázala, že se mi po druhé operaci u kořenů nervů udělala jizva a způsobuje asi tu bolest. když se snažím bolest přemoci, ostré bolesti LDK a po zevní straně nohy a křeče do prstů a nártu, začne mi noha i záda ochabovat. Tsď mě čeká opich pod CT navig. Diagnóza zní-M51.1-radikulopatie. Jsem téměř rok v PN a nevím jak dál. Poradíte mi? Mám zažádat o důchod, zlepší se zdrav.stav, jizva se vstřebá.....Děkuji

Odpovědi na otázku

Léčba bolestí způsobených epidurálním jizvením po operaci bederní páteře není jednoduchá a její úspěšnost je individuální. Využívá se aplikace různých léků, rehabilice i psychologická léčba. Další možností je chirurigický zákrok, který však někdy může vést ke zhoršení. Uvidíte, jaký efekt bude mít plánovaný zákrok. Lékař vám pak může doporučit další postup.