Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Vitamíny pro těhotné

Dobrý den, plánuji těhotenství a ráda bych užívala nějaký vitamínový doplněk. Je mi 34 let a bude to mé první těhotenství. Doposud jsem užívala kyselinu listovou SUPER a rybí olej. Poslední dva měsíce užívám Femibion 800. Nyní plánujeme těhotenství. Ráda bych se poradila, jaké vitamínové doplňky by jste mi doporučili užívat v těhotenství. V některých testech pro těhotndoporučují CEM-M MIMI, Calibrum Mami nebo Centrum Materna. Předem Vám děkuji za radu. S přáním hezkého dne Lenka

Odpovědi na otázku

Dobrý den, pro Vás bych doporučil především pestrou stravu, jíst na co máte chuť a z výživových doplňků snad jen vitamíny Natur Min z FLP a Fortuna vitae - organicky vázaný jod, který má vliv na zdravý vývin plodu a je vhodné ho užívat i během kojení a potom do 11 věku dítěte má vliv na jeho intelekt. Navíc Vám v těhotenství umožní správnou funkci štítné žlázy. Více na www.fortunavitae.cz. V případě dotazů Vám rád odpovím na poradna@fortunavitae.cz JK
Pokud jste zdravá, pak není nutné užívat zvláštní přípravky. Důležitá je správná životospráva, případně se doplňuje zmíněná kyselina listová.