Poradna

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Zácpa

lze používat denně klystyr na zácpu

Odpovědi na otázku

Pro odstranění zácpy bych doporučila český přírodní prostředek Emulips vyrobený na bázi bylinek a olejů. Pročistí Váš organismus a upraví trávení. Není k dostání v lékárnách, ale jen u proškolených distributorů. Je na trhu už přes 10 let. Emulips - přispívá k udržování správné funkce jater a žlučníku - posiluje činnost trávicího traktu - usnadńuje zažívání - podporuje udržování zdravého stavu a funkce srdce a cév převede tuky přijaté v jídle do snadno stravitelné formy, a tím usnadní jejich trávení a zlepší vstřebávání dalších látek v tucích rozpustných, např. vitamínů, při pravidelném používání pomůže upravit metabolismus tuků v těle Balení obsahuje 100 dávek, vydrží až na 3 měsíce a stojí jen 375 Kč. Vyberte si svoji oblíbenou příchuť :skořice, česnek, natur, anýz, vanilka, citron. Vlaďka Hrazdilová nezávislý konzultant 03-004524
V léčbě zácpy je zásadní přijít na její přičinu a snažit se ji ovlivnit režimovými opatřeními (strava s vlákninou, hodně tekutin, pohyb...) Čípky, projímadla a klystýr se používají pouze, když je pocit nucení na stolici, ale nelze se vyprázdnit.